Preguntes freqüents2023-10-05T10:45:37+02:00

Preguntes freqüents

Resolem tots els teus dubtes

Resolem tots els teus dubtes

Per a qualsevol altra consulta pots contactar amb nosaltres i t’atendrem de forma personalitzada.

Preguntes freqüents

Resolem tots els teus dubtes

Resolem tots els teus dubtes

Per a qualsevol altra consulta pots contactar amb nosaltres i t’atendrem de forma personalitzada.

Preguntes freqüents

Aquests són els dubtes més habituals dels pares i mares que s’interessen per la nostra escola

Al carrer Caritat no es pot passar amb cotxe, com ho fem per accedir a l’escola?2023-09-28T12:47:06+02:00

Els clients i familiars de Ca la Tulita tenen accés de dilluns a divendres de 7:30 h a 20 h,poden parar davant de l’escola i descarregar el nen@ sense cap problema tenim permís de l’ajuntament per fer-ho. Si passen dies festius o fora de l’horari establert la càmera farà la foto i la denúncia pertinent i l’escola no se’n fa càrrec.

Tanqueu l’escola algun període o feu vacances?2023-09-28T12:47:22+02:00

Ca la Tulita és una escola familiar i amb tracte personalitzat tant per els nens/es com pels pares, no hi ha cap període on l’escola tanqui, ESTÀ OBERT TOT L’ANY, NOMÉS TANQUEM ELS DIES DE VERMELL DE CALENDARI I EL 7 DE GENER.

Què ofereix Ca la Tulita que no ofereixen altres escoles bressol?2023-09-28T12:47:35+02:00

Els nostres pares i alumnes són part de la família de Ca la Tulita, per tant intentem oferir un tracte personalitzat i molt familiar. Cada grup classe té un grup de whatsapp merament informatiu on es passen tot tipus d’informacions de l’escola, de les activitats, fotos, i en cas de dubte o pregunta el pare o mare té línia oberta amb l’escola permanentment. Tenim una selecció d’activitats molt canviants, dinàmiques i que fomenten l’autonomia, l’auto coneixement i fomentem l’educació emocional del nen@. Ens avalen més de 50 anys d’experiència.

A l’estiu hi ha un altre horari, canvien les activitats, s’ha d’inscriure el nen@ de nou??2023-09-28T12:48:12+02:00
  • Per els nens i nenes de l’escola bressol l’horari és el mateix, no cal fer cap nova inscripció i les activitats estan encarades al bon temps i a aprofitar espais exteriors com: jocs d’aigua, activitats d’experimentació, circuits de psicomotricitat, gimcana, joc heurístic, joc simbòlic, jocs de tradició popular, sortides al parc, sortides pel poble (mercat, serveis, …)… En definitiva l’escola segueix igual no canviem res en quan a horaris preus per els clients de tot l’any. Si voleu venir a l’escola bressol de Ca la Tulita els mesos d’estiu heu de saber que les quotes són diferents que per els nens i nenes que estan inscrits tot l’any podeu mirar-ho a la pàgina de l’escola bressol.
  • A l’estiu Ca la Tulita ofereix un casal d’estiu per a nens i nenes de 3 a 11 anys , aquest casal es fa en el segon pis de l’escola per tant no interfereix en el funcionament de l’escola bressol per a res, els nens del casal no es barregen amb els de l’escola bressol. Si que durant aquest període d’estiu hi ha molt més moviment a l’escola per l’afluència de pares i mares que venen a buscar els nens/es. Per venir al casal d’estiu cal fer una inscripció en un període concret hi ha unes places molt limitades. També fem casal al Nadal i per setmana Santa.
Quin tipus de jornades feu a Ca la Tulita?2023-09-28T12:48:47+02:00
  • A l’escola bressol Ca la Tulita fem dos jornades: mitja jornada i jornada complerta . La mitja jornada de matí és de 7:30 a 14 h i la de tardes és de 14h a 20h, aquestes jornades són intercanviables ideal pels pares que tenen torns de matí i tarda. Les hores no són acumulatives, amb això vull dir que la franja horària és la que és , pots entrar i sortir a l’hora que vulguis , no hi ha hores d’entrada ni de sortida però s’ha de respectar l’horari establert.

    La jornada complerta és de 7:30 a 20h i tu et fas l’horari a la teva mida , la jornada complerta només dista 30€ de la mitja jornada, això si , si es queda a dinar cal sumar-hi el menjador.

 

  • El casal de Ca la Tulita té 3 jornades posibles de 8 a 13h, de 8 a 15h i de 8 a 19h de dilluns a dijous , els divendres sempre hi ha excursió i l’horari és de 8h a 17h , els preus varien segons activitats i excursions .

Escola bressol familiar amb ampli horari i s’adapta a les teves necessitats.

Escola bressol familiar amb ampli horari i s’adapta a les teves necessitats.

Educació centrada en l’infant, d’acord amb la seva evolució global i les seves necessitats i un tracte individualitzat i familiar que respecta el seu ritme i desenvolupament.

Go to Top